Q - Lauluntekijän tarina Mikko Kuustonen

ISBN:

Published: 2006

Hardcover

263 pages


Description

Q - Lauluntekijän tarina  by  Mikko Kuustonen

Q - Lauluntekijän tarina by Mikko Kuustonen
2006 | Hardcover | PDF, EPUB, FB2, DjVu, talking book, mp3, ZIP | 263 pages | ISBN: | 6.16 Mb

Musta valkoinen miesAfrikkalaisessa kylässä tapahtuu metamorfoosi: valkoisesta miehestä tulee musta. YK:n hyvän tahdon lähettiläs Mikko Kuustonen solahtaa luontevasti tanssivien kyläläisten joukkoon, varsinainen afrosavolainen. Myös muusikkona hänMoreMusta valkoinen miesAfrikkalaisessa kylässä tapahtuu metamorfoosi: valkoisesta miehestä tulee musta. YK:n hyvän tahdon lähettiläs Mikko Kuustonen solahtaa luontevasti tanssivien kyläläisten joukkoon, varsinainen afrosavolainen.

Myös muusikkona hän ammentaa mustan musiikin lähteistä. Mutta Kuustonen tuntee myös ajattelun mustavalkoisuuden: muusikon uransa hän aloitti 1970-luvulla tiukkaa uskonnollisuutta saarnaavassa Pro Fide -yhtyeessä. Mies rimpuili irti ahtaista ympyröistä ja jatkoi uraansa laulajana ja lauluntekijänä. Muusikon työnsä ohella monissa kehitysyhteistyöprojekteissa kouliintunut elämän sekatyömies on onnistunut välttämään kyynisyyden houkutuksen ja jaksaa yhä taistella paremman maailman puolesta.Q — Lauluntekijän tarina on monipuolinen henkilökuva, joka paljastaa ristiriitaisen miehen ilot ja ahdistukset.

Monet tunnetut muusikkotoverit ja aikalaiset lisäävät kuvaan oman näkemyksensä. Läpi teoksen rönsyilevässä vuoropuhelussa muusikko-maailmanparantaja Kuustonen ja teologi-kirjailija Heinimäki pohtivat ihmiselon perusasioita, kuten musiikkia, uskoa, kuolemaa ja saunomista.Enter the sum

Related Archive BooksRelated Books


Comments

Comments for "Q - Lauluntekijän tarina":


licatanutrition.com

©2011-2015 | DMCA | Contact us