Nattens gerning (Thea Vind, #2) Steen Bille

ISBN:

Published:

Hardcover

304 pages


Description

Nattens gerning (Thea Vind, #2)  by  Steen Bille

Nattens gerning (Thea Vind, #2) by Steen Bille
| Hardcover | PDF, EPUB, FB2, DjVu, AUDIO, mp3, RTF | 304 pages | ISBN: | 4.11 Mb

Videnskabsjournalisten Thea Vind er tilbage i dramatisk historie om magtmisbrug, jalousi og blodig hævnThea lider stadig psykisk under sine oplevelser i Syrien, hvor hun var udsat for mordforsøg. Hun har oven i købet opdaget, at hun er gravid medMoreVidenskabsjournalisten Thea Vind er tilbage i dramatisk historie om magtmisbrug, jalousi og blodig hævnThea lider stadig psykisk under sine oplevelser i Syrien, hvor hun var udsat for mordforsøg. Hun har oven i købet opdaget, at hun er gravid med den syriske arkæolog Said, som ikke længere tager telefonen, når hun ringer. I et forsøg på at slippe lidt væk fra det hele tager Thea imod et tilbud fra sin gamle veninde Charlotte om at komme til Nordisk optisk teleskop på øen La Palma, som Charlotte leder.

Thea tror, hun skal skrive en historie om teleskopet, men det viser sig, at der kort tid inden har været et mystisk dødsfald, og at Charlotte kan fortælle en ubehagelig historie om magtmisbrug og ulovlig datadeling. Det spanske politi betragter dødsfaldet som et uheld, selvom Charlotte har forsøgt at få dem til at efterforske det som mord.

Thea skriver historien om datatrafikken, men Charlotte trækker sine udtalelser tilbage bogstavelig talt i det øjeblik, artiklen bliver bragt, og Thea står pludselig til at miste sit job på forsk.nu.Da endnu en astrofysiker mister livet på mystisk vis på Ørestad metrostation, begynder sagens sære sammenhænge at være lidt for åbenlyse, og da Charlotte ringer en aften, grædende og hysterisk, og tigger Thea om at komme til La Palma igen, tager hun af sted og bliver lynhurtigt hvirvlet ind i historien, med fare for sit eget og sit ufødte barns liv.Enter the sum

Related Archive BooksRelated Books


Comments

Comments for "Nattens gerning (Thea Vind, #2)":


licatanutrition.com

©2011-2015 | DMCA | Contact us