Örök sötétség (A kór trilógia, #3) Guillermo del Toro

ISBN: 9789632457109

Published:

Paperback

512 pages


Description

Örök sötétség (A kór trilógia, #3)  by  Guillermo del Toro

Örök sötétség (A kór trilógia, #3) by Guillermo del Toro
| Paperback | PDF, EPUB, FB2, DjVu, talking book, mp3, ZIP | 512 pages | ISBN: 9789632457109 | 10.37 Mb

Két éve már, hogy A kórban elszabadult a vámpírvírus, és most az egész világ a megsemmisülés szélén áll. Nukleáris tél uralkodik a tájon, a nap csak két órára tud áttörni a szennyezett atmoszférán – tökéletes környezetet teremtve ezzel a vámpírokMoreKét éve már, hogy A kórban elszabadult a vámpírvírus, és most az egész világ a megsemmisülés szélén áll. Nukleáris tél uralkodik a tájon, a nap csak két órára tud áttörni a szennyezett atmoszférán – tökéletes környezetet teremtve ezzel a vámpírok szaporodásához.Tömegesen irtják az embereket, a legjobbakat és a legtehetségesebbeket, a gazdagokat és a befolyásosokat sem kímélve, és az egészet a Mester irányítja – egy ősvámpír, aki páratlan erővel bír, és aki engedelmességük alapján választja ki a túlélőket.

Az életben maradottakat leigázzák, táborokba deportálják, és a helyzetük alapján két csoportra osztják: az egyikbe kerülnek azok, akik szaporodóképesek, a másikba azok, akik a vérükkel látják el a Mester hatalmas seregét.Az emberiség jövője egy szedett-vedett szabadságharcos-csapat kezébe kerül, amelynek tagjai: Dr. Eph Goodweather, a Járványügyi és -megelőzési Hivatal gyorsreagálású csoportjának egykori vezetője- Dr.

Nora Martinez, orvos, aki tehetségesen küzd az élőhalottak ellen- Vaszilij Fet, a sokoldalú orosz rágcsálóirtó- és Mr. Quinlan, a Mester balkézről született ivadéka, akit csak a bosszúvágy fűt. Az ő feladatuk megmenteni Eph fiát, Zacket, és felülkerekedni az új, pusztító világrenden. Ám a jó és a rossz fogalma képlékennyé vált, és a Mester ügyesen használja ki az emberek gyengeségeit.Most, ezen a kritikus órán, az is bebizonyosodik, hogy áruló férkőzött be a csapatba… És csak egyvalaki tudja, hogyan lehet elpusztítani a Mestert, de vajon rá lehet-e bízni a világ sorsát?

És vajon ki hozza meg a végső áldozatot – hogy a többiek megmeneküljenek?Enter the sum

Related Archive BooksRelated Books


Comments

Comments for "Örök sötétség (A kór trilógia, #3)":


licatanutrition.com

©2011-2015 | DMCA | Contact us