Jo sóc aquest que em dic Ausiàs March (El Balancí) Josep Piera Rubió

ISBN:

Published: March 29th 2010

Kindle Edition

1 page


Description

Jo sóc aquest que em dic Ausiàs March (El Balancí)  by  Josep Piera Rubió

Jo sóc aquest que em dic Ausiàs March (El Balancí) by Josep Piera Rubió
March 29th 2010 | Kindle Edition | PDF, EPUB, FB2, DjVu, audiobook, mp3, RTF | 1 page | ISBN: | 7.32 Mb

Jo sóc aquest que em dic Ausiàs March representa la primera biografia novel·lada del nostre clàssic. Josep Piera, a través daquesta documentada biografia que sinicia amb lengendrament de lesperat hereu, ens relata duna manera apassionant lesMoreJo sóc aquest que em dic Ausiàs March representa la primera biografia novel·lada del nostre clàssic.

Josep Piera, a través daquesta documentada biografia que sinicia amb lengendrament de lesperat hereu, ens relata duna manera apassionant les diferents etapes de la vida del poeta: la seva infantesa, les trifulgues del jove March en el propi ensinistrament com a cavaller, els seus inicis en la lírica fins a la seva plenitud com a poeta, lamistat amb autors com Andreu Febrer i Jordi de Sant Jordi, els seus viatges a Itàlia, així com les relacions amb les dones.

Piera destaca, també, les activitats dAusiàs March en la indústria del sucre i com va esdevenir un personatge més en la cort dAlfons el Magnànim. Al llarg daquestes pàgines descobrirem un Ausiàs March humà i proper, personatge imprescindible en una època de màxima esplendor de la nostra civilització, que va renovar la llengua literària i que va marcar un punt dinflexió en la lírica occidental.Enter the sum

Related Archive BooksRelated Books


Comments

Comments for "Jo sóc aquest que em dic Ausiàs March (El Balancí)":


licatanutrition.com

©2011-2015 | DMCA | Contact us