Медуза (Досиетата NUMA, #8) Clive Cussler

ISBN:

Published:

Paperback

608 pages


Description

Медуза (Досиетата NUMA, #8)  by  Clive Cussler

Медуза (Досиетата NUMA, #8) by Clive Cussler
| Paperback | PDF, EPUB, FB2, DjVu, AUDIO, mp3, ZIP | 608 pages | ISBN: | 10.70 Mb

Чума, която заплашва да унищожи милиони...Зловещ заговор в стремеж към господство...Край Микронезия, във водите на Тихия океан, изчезва свръхсекретна американска подводна лаборатория. По същото време близо до Бермудите е нападната експерименталнатаMoreЧума, която заплашва да унищожи милиони...Зловещ заговор в стремеж към господство...Край Микронезия, във водите на Тихия океан, изчезва свръхсекретна американска подводна лаборатория.

По същото време близо до Бермудите е нападната експерименталната батисфера „Б3” на НАМПД , която прави своето първо гмуркане по проект, ръководен от Кърт Остин. След нападението батисферата се оказва в клопката на пясъците и тинята на дъното на повече от 900 м под морската повърхност. Само бързите и категорични действия на Остин и отряда за специални операции могат да спасят двамата пътници – Джо Дзавала и ръководителя на изчезналата лаборатория.За Кърт няма съмнение, че случилото се не е просто съвпадение.

Специалният екип на НАМПД поема нещата в свои ръце. Скоро те се натъкват на страховити медицински експерименти с ужасяващ вирус, който може да бъде използван за предизвикване на пандемия в целия свят. Зад всичко това стои огромна и мощна китайска престъпна организация, готова на всичко, включително и на масови убийства, за да постигне целите си.*НАМПД - Национална агенция по морско и подводно делоEnter the sum

Related Archive BooksRelated Books


Comments

Comments for "Медуза (Досиетата NUMA, #8)":


licatanutrition.com

©2011-2015 | DMCA | Contact us