Ködszerzet - A Korok Hőse 1. Brandon Sanderson

ISBN:

Published:

Paperback

604 pages


Description

Ködszerzet  - A Korok Hőse 1.  by  Brandon Sanderson

Ködszerzet - A Korok Hőse 1. by Brandon Sanderson
| Paperback | PDF, EPUB, FB2, DjVu, talking book, mp3, ZIP | 604 pages | ISBN: | 3.38 Mb

Ki is a Korok Hőse?A Végső Birodalom megdöntése és a szabadság kivívása érdekében Vin végzett az Uralkodóval. Ennek eredményeként azonban a Mélység – a mindent elborító köd halálos megnyilvánulási formája – visszatért, nyomában sűrű hamuesőkkel ésMoreKi is a Korok Hőse?A Végső Birodalom megdöntése és a szabadság kivívása érdekében Vin végzett az Uralkodóval. Ennek eredményeként azonban a Mélység – a mindent elborító köd halálos megnyilvánulási formája – visszatért, nyomában sűrű hamuesőkkel és egyre hevesebb rengésekkel.

Úgy tűnik, az emberiség sorsa megpecsételődött.Elend Venture császár, aki a Megdicsőülés Kútja végén csak ködszerzetté válva menekülhetett a halál torkából, abban reménykedik, hogy sikerül rábukkannia az Uralkodó által hátrahagyott nyomokra, amelyek segítségével megmentheti a világot. Kedvesét, Vint eközben emészti a bűntudat, amiért hagyta magát félrevezetni, és szabadon engedte a Kútban lakozó, Romlás néven ismert misztikus erőt.

Romlás a világ pusztulására tör, és lehetetlennek tűnik, hogy ebben bárki képes megakadályozni.A Ködszerzet-trilógia befejező része nem marad adós az első két könyvben beígért izgalmakkal: a titkok sorra lelepleződnek, a sorozat korábbi részeiben gyökerező összefüggések értelmet nyernek, és a meglepetések tűzijáték gyanánt sziporkáznak végig a köteten. A végkifejlet pedig mind eredetiségében, mind vakmerőségében a párját ritkítja.Enter the sum

Related Archive BooksRelated Books


Comments

Comments for "Ködszerzet - A Korok Hőse 1.":


licatanutrition.com

©2011-2015 | DMCA | Contact us